MINŐSÉG, NEKED

KIVI DECOR

Egyedi ajánlat a nagy napra

Kedves Jegyespár!

Sürget az idő mert még idén szeretnél esküvőt? Kisebb létszámú esküvőd miatt nem találsz szabad dekoratőrt? Ugye még nem adtad fel? Van ugyanis egy nagyszerű hírünk!

 Kialakítottunk egy szuper ajánlatot, mellyel azoknak a pároknak szeretnénk segíteni, akik bár kisebb esküvőt terveznek, de szeretnék feldobni a helyszínt, vagy éppen kevés idejük van a Nagy napig, és emiatt akadályokba ütköznek. Mi itt vagyunk Nektek!

kividecor_rendezveny_dekor

LEgutóbbi munkáink

I DO!

Rólunk mondták

Nagyon szépen köszönünk mindent nektek!!! Hibátlan és gyönyörű volt minden!!???
Tökéletes,minden nagyon tetszett! A vendégek is azt mondták hogy nem láttak még ilyen szép dekorációt,sokan jöttek oda hogy elvihetik e a virágot meg az menüs üveget? Mindennel meg vagyunk elégedve,ajánlani fogunk titeket az biztos! Hálásak vagyunk nektek!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Daniella és Csaba

Kedves Viki!

Ezúton is szeretnénk megköszönni a terem díszítésében végzett munkádat!
A dekor meseszép lett, ezt mi, és több vendégünk is bizton állítja. Az izzósorok és lampionok kicsit meseszerűvé tették a légkört, ami kiváló alapot biztosított egy ilyen mesés eseményhez….

Köszönettel, és üdvözlettel,
Marianna és Tamás

Szia Viki!

Mindig a gondolataim között szerepel, hogy valami extra módon megköszönöm Nektek a dekorációt, de sosincs időm facebookra írni.
Szóval NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK! A munkátok túlszárnyalta az elképzelésünket! Egyszerűen tökéletes volt! Az tuti, hogy csak ajánlani foglak Titeket!! Még egyszer millió köszönet az igényes, hibátlan, minőségi munkátokhoz!

Köszönjük

Viki és Laci

Küldd el az esküvőddel kapcsolatos részleteket nekünk, mi pedig a lehető leghamarabb küldjük az ajánlatunkat!

Ne add fel, írj nekünk!

Contact Form Demo